Bluerose

Alla inlägg under september 2011

Av Helena Häll - 21 september 2011 22:13

Jag skulle ha flyttpackat och tvättat idag.. vad hände?? Ingenting!

Jag har varit med med Emma och Emma och tittat på tv, druckit te och skrattat i mängder, pratat av all skit om karlarna som finns, sen har jag jobbat, smsat och ätit kinamat med.. och som vanligt har det idag REGNAT.. *suck, detta jävla regn*


Nu skiter jag i detta går och lägger mig och blundar, God Natt!

Av Helena Häll - 20 september 2011 17:46

Jag hade en så bra och produktiv dag igår trots att det var måndag och nu förstår ja varför, jag har haft en skit tisdag! Eller inte hela dagen vill säga.. Det började bara bra med en lång sovmorgon och jag var på riktigt bra humör när jag vandrade iväg till skolan.. Men sen väl i skolan så tröttnade ja på lektionen ganska snabbt.. Jag vet att vi bara var schemalagda 3 och halv timme på hela jävla veckan!!! Vilket är lyx på högnivå.. men jag är så sinnessjukt jävla trött på de nu att bara de timmarna gjorde mig på riktigt dåligt skithumör.. Känner mig sjukt irriterad över allt som händer, från flugan som har förföljt mig sen jag kom hem, till mitt jävla lock i örat som inte vill försvinna!! Vill bara ställa mig och gallskrika, sedan gå och lägga mig och vakna upp nästa år.. Men för att försöka fixa humöret lite så ska jag göra mitt bästa med det som förtillfället gör mig på lite bättre humör; JULMUSIK!

Åhhh.. Jag kan inte låta bli att känna lycka över denna musik, högst upp på listan ligger just nu Adolphson & Falk med MER JUL!!



Av Helena Häll - 19 september 2011 18:37

Idag har det varit en produktiv dag för fröken Häll, yes! Jag älskar när man har sådana dagar, man känner sig så duktig och nöjd efteråt! Jag var i skolan klockan nio (var dock lite sen eftersom jag var såååå trött i morse, har kommit in i att vakna mitt i natten för det är då jag brukar få sms, dock inte inatt så du passade jag på att skicka ett vid halv tre istället  ) Väl i skolan jobbade vi på mycket bra och klara med arbetet, är bara lite småfix kvar och det fixas imon innan vi ska i grupp diskutera arbetet ihop med andra.. *suck va tråkigt*


Efter skolan gick jag och Sanne ett varv runt munksjön och idag kändes det som det var 700mil runt sjön istället för lite mer än 5km hemifrån mig.. Gör att jag känner mig lite extra nöjd eftersom det var jobbigt idag! Efter promenaden var vi på Jysk och Rusta och kollade på lite möbler eftersom jag inom det snaraste ska flytta! Efter detta så kom jag hem och lagade mat och nu är jag fruktanstvärt trött och ska njuta i soffan resten av kvällen, tills jag insåg att jag skulle behövt packa lite till då jag förmodligen får jobba både onsdag, torsdag och fredag!Ikväll blir det förövrigt en tidig kväll och en lång sovmorgon imon! längtar redan!!   

Av Helena Häll - 18 september 2011 16:49

Det är min verklighet och min vardag för tillfället, det står flyttkartonger i varje rum och staplade på varandra och jag är inte ens i närheten av att ha knappt börjat känns det som! Och helt plötsligt är klockan redan fem, hur fasen hände detta? Njo har ju mina aning om att jag sov ganska länge efter först inte kunnat somna då jag var smart nog att gå hem nu i natt i totalt ösregn (smartass fröken Häll!) Jag var en blandning av en dränkt katt och en isglass när jag kom hem, sen fick jag sms vid halv fyra och ett vid åtta i morse som gjorde att jag var vaken lite mer där..


Idag har nattens väder hållt i sig och det har ösregnat och vart grått hela dagen, inte annat än att man kan vara lite bitter över min familj som är i Turkiet i stålande sol och 30 plusgrader! Medan jag är hemma och flyttpackar, flyttpackar och tvättar och flyttpackar lite till..  


Det senaste ja skulle packa ner nu var en tidskiftsamlare med diverse papper i och jag undrade genast -va fan har jag nu sparat på!? Men det var en glad överraskning då jag insåg att det var skolfoton och gamla betyg och diplom, vilket visar sig att jag var en riktigt idrottskvinna i unga år (vem kunde tro de) Jag kom visst 2:a i orenteringsmästerskapen i år4 och 3:a i kulstötning i år5 och 3:a i längdhopp i år6.. Herregud vilken salig blandning men fina diplom hade jag fått minsann!  


nu ska jag fortsätta att packa ner mitt liv i lådor...

so long babes!

Av Helena Häll - 17 september 2011 11:38

YES, score! Igår var jag på kräftskiva och det får erkännas att det blev en del vin, dock inte shots (bra jobbat!) Men när jag vaknade i morse så kände jag mig som en överkörd platt groda och det första jag inser är att klockan bara är 08.20 FUCK! aja, vad gör ja då?? Man får göra det bästa av situationen och jag ska minsann trotsa min bakfylla och börjar med terapiarbetet med att jag måste gå upp för jag har tvättid.. (Hur FAN tänker man om man bokar tvättid kl 8 dagen efter en kräftskiva?!?!)  


Nog om det jag gick minsann upp och började tvätta och tog en dusch och sminkade om mig (som vanligt hade jag somnat med sminket på mig) och kände mig riktigt effektiv så här ska minsann göras saker idag! När klockan var 11 på förmiddagen hade jag redan hunnit med massor;

  • Tvätta tre maskiner tvätt
  • Packa ner alla champangeglas
  • Handlat på Ikea (och snott ett ton inslagningspapper)
  • Handlat på Ica Maxi
  • Duschat och sminkat mig
  • Gett katten mat

Nu har jag tagit en liten paus för att äta frukost, dricka lite välbehövligt kaffe och njuta av det underbara höstvädret! Jag borde nog gå upp tidigt varje lördag och få saker gjorda här i världen! 

Av Helena Häll - 16 september 2011 15:20

Först vill jag be så hemskt mycket om ursäkt att det har dröjt.. Har tänkt att jag ska uppdatera men ibaland hittar man verkligen inte tiden.. (säger jag som alltid förespråkar att finns tid för ALLT!!) Haha.. I vilket fall ursäkten stavas TENTA! men även en stor del PUSSEL! Det finns alltså förklaringar till varför det har blivit som det har blivit..


I lördag hade jag iallafall min 25-åriga födelsedagsfest, oj vad roligt vi hade och dagen efter var det hela tre stycken som ringde och kollade så jag hade överlevt och fyra till var förbi och checkade läget!   Först var vi 12stycken som åt middag i min lilla lägenhet, men det gick minsann att få in alla på långbord (efter ganska mycket omöblering vill säga)! Men vi åt exotisk planka och egengjord efterrätt ala Helena, och vilken beröm jag fick för denna efterrätt, kanske borde anstränga mig att baka fler gånger   Sedan kom fler gäster och vi drack och hade trevligt kvällen och natten lång! 


Veckan som har gått har fullkomligt bara sprungit iväg, jag vet inte vad som har hänt riktigt.. Men jag har pluggat och pusslat iallafall.. Jag fick ett 1000bitars pussel i present där det stod att jag skulle pussla ihop det och få nästa ledtråd för att tillslut slå ihop alla ledtrådar och åka på en resa av något slag.. Hmm.. Men idag har jag iallafall haft min tenta *pust* och igår så pusslade jag det sista på pusslet *score!!* Synd att jag inte längre har någon kamera så jag kan fotografera mitt mästerskap (eftersom den kamera jag hade i lördag nu är i Turkiet och har semester)..


Ikväll blir det årets andra kräftskiva och jag har lovat mig själv att ta de lungt.. Hmm.. Jag måste nämligen flyttpacka och tvätta imon! Det ska nog lösa sig tror ja!   


Jag med mitt stoooora paket!! 


  Nästan alla av mina underbara fina presenter, TACK!   

Av Helena Häll - 10 september 2011 09:53

Igår var det dagen med stort D! En dag jag har väntat på ganska länge, både med skräck och förtjusning.. och för första gången i mitt liv (tro de eller ej) så känner jag mig faktiskt gammal efter att ha fyllt år! Haha.. Jag hoppas på att det känslan kommer försvinna, förhoppningsvis redan ikväll då det blir födelsedagsparty ala Helena fyller 25! Har insett att jag har en del att göra och förbereda och gästerna kommer vid fem.. Men orkar verkligen inte stressa upp mig över det! Jag stressar för mycket över allt ändå, så jag ska go whit the flow idag och se till att vara klar när middagsgästerna kommer klockan 17...


Igår då hade jag som sagt min 25-födelsedag, herregud, vad tiden går snabbt när man har roligt, och när man tänker tillbaka på de 25år man har levt så har man hunnit med en hel del, nu har jag tanken att jag ska hinna med en hel del fram tills jag fyller nästa milstolpe, 30! Fem år, från och med nu, vad står jag egentligen när jag är 30? Står jag kvar här och stampar så är jag galen vill ja lova, tur att jag ska flytta om redan tre veckor!!  


Igår på födelsedagen hade jag tänkt att ha lite sovmorgon, det gicksådär vill jag lova, det första sms droppade in vid 04.30 på natten och innan klockan 8 på morgonen hade jag fått fem sms till.. vid nio gav jag upp och satte på datorn och skulle kolla facebook, och redan vid nio på morgonen var jag sönderbomad av grattisinlägg för precis under 50st hade skrivit grattis redan innan halv tio på förmiddagen (jag vart faktiskt ganska rörd över detta, slutade på en bit över 120st som grattat mig..)  Under dagen åt jag lunch med min mor och vart på a6 med Emma och senare på kvällen var vi på After Work med Erika, Emma, Ida och (komiskt nog) Helena och Helena (hur stora är oddsen då? att vi är tre Helenor av 6tjejer) men men, vi var på Lacasagrande och sedan lite mellanfest och sedan var vi på Harrys/Sliver och dansade och hade mycket trevligt.. Så nu kan jag faktiskt bara bli yngre! 


Så till sist vill jag från djupet av mitt hjärta tacka alla underbara människor som grattade mig både på facebook, på mejlen, med födelsedagskorten, i smsen, och via telefonsamtalen!!

TACK FÖR NI GJORDE MIN 25-ÅRS DAG MINNESVÄRD   

Av Helena Häll - 8 september 2011 21:30

Jag skrev i mitt förra inlägg att jag ska fira i dagarna tre nu när jag fyller år! Och nu snart är dag ett slut.. Har varit och ätit en mycket god middag på restaurang soya tillsammans med mina klasskompisar Emelie, Martina, Sanne, Josefine och Louise!! Tusen tack för en mycket trevlig kväll och för de underbara presenterna jag fick  


Vi började med en förrättssoppa, sedan åt vi en mongolisk bbq (dvs plockmat som de sedan steker åt än) och efter detta åt vi friterad banan och kaffe.. Det var verkligen jättegott men nu är jag så sinnessjukt mätt och känner mig friterad från insidan och ut.. Får nog dricka lite vatten innan jag somnar..



Av mina fina klasskompisar fick jag en ljusstake med ljus och sand, det är lycka på hög nivå för en smygpyroman! Tända ljus är en stor passion, så den presenten hamnade verkligen rätt, lika så den andra, KAFFE!! Jag dricker ju litervis med kaffe, just love it! Var lite kakor med, tro inte att ni får smaka på dom.. för lyckades lova att mina klasskompisar skulle få smaka på dem, sen när vi inviger min nya lägenhet!

   

Ovido - Quiz & Flashcards