Bluerose

Alla inlägg under maj 2011

Av Helena Häll - 5 maj 2011 17:56

Allvarligt! Jag skulle behöva bli just det som vår älskade Pippi Långstrunp är så duktig på; att vara sakletare... Hon hittar ju dock alla möjliga saker som kan vara vad som helst.. Jag skulle mer behöva nichsa jobbet lite till att bli sakletare som hittar precis den som man söker.. Tror ni det går? eller måste jag ringa min personliga sakletare igen.. min mamma!  

Tror dock BARA det är tre saker jag saknar akut just nu..

1. Min kamera.. (Var i helvete har jag lagt den...)

2. Min laddare till ipoden.. (Trodde ja visste va den låg)

3. Min elräkning (Skyller på att katten ätit upp den när hon var här)

Tänker jag till lite kommer jag säkert komma på 700saker till som jag inte har den blekaste var de är.. Igår när jag faktsikt tog mig lite tid att leta så hittade jag lite andra saker som tre lypsyl! (hurra!) och två nagellack som jag letat efter! Annars hittar jag banne mig inte mycket längre.. Ändå har jag hyfsat städat för tillfället, undra om det är att jag har för städat som är problemet? hmm..


Idag har jag för övrigt haft en sån där härlig dag med både skola och jobb.. men det stör mig egentligen inte eftersom jag vet att jag tycker det är himla roligt att jobba och även ha föreläsning när det är Lena Sundling som har den! Dessutom är man fortfarande uppe i varv när man kommer hem och får en hel del gjort när jag kommer hem de dagarna.. sen det bästa av allt, brukar somna väldigt gott när man har haft en lång dag med högt tempo!

Nu sitter jag och väntar på att vickan ska komma bort så ska vi ut i regnet och gå en stund.. bra det! Igår var jag med ute och gick runt TVÅ sjöar.. de ni   


Bye Bye Äppelpaj!

Av Helena Häll - 4 maj 2011 16:50

Ja det är ja just nu! Vet allvarligt inte vad som flugit i mig! Känns som min praktikperiod har tagit all min tid både den upptagna som lediga! Men nu är praktiken slut och jag försöker komma på fötter och få energi igen... Vilket går sådär faktsikt.. Är inne i en period av trötthet och hunger.. Jag sover massvis.. verkligen massvis.. sover middag mitt på dagen sen somnar jag på kvällen i tid ändå.. Mycket konstigt det där!


Snart börjar iallafall nya kursen i skolan och vi ska visst vara i skolan typ jämt, så nu ska jag tillbaka till mitt liv av skolan och jobb konstant fem dagar i veckan! Härligt! Natur, teknik och rörelse heter den nya kursen och det verkar faktsikt riktigt rolig, även om jag har läst delar av den tidigare!


Annars idag har jag varit ledig och varit på A6 center och shoppat! Shoppoholicen i mig kom fram.. Åh va jag älskar när han kommer fram! Köpte massvis!  Ska försöka lägga ut lite bilder av de senare om jag hittar min kamera, vilket jag inte har gjort det senaste.. Typiskt! Undra vad jag lagt den? Kanske tillsammans med min elräkning som jag skulle betlat förra veckan.. Hmm.. Inte lätt att vara ja ibalnd!   

Ovido - Quiz & Flashcards