Bluerose

Alla inlägg den 27 maj 2011

Av Helena Häll - 27 maj 2011 17:05

Mohahaha... Detta reklamblad fick jag i brevlådan och ni som känner mig förstår hur många tårar av skratt jag har fällt sen jag läste detta!! Snacka om att ha hamnat i helt fel brevlåda och hos fel person helt och hållet!    De lockar mig med att tala om att några av livets största frågor besvaras i bibeln! Oj då.. De gav exempel som att, kan man träffa de döda igen? och kommer krig och lidande försvinna? Ja du.. jag vet inte om jag ska skratta eller gråta.. men mest har jag garvat som fan åt detta! Något annat inom samma tema som jag garvade åt så jag grät härromdagen var en tidiningartikel om en pappa som vilje sälja sitt barn som slav och kopplade de verse saker till vad som anses och står i bibeln..Hittar jag de ska jag lägga in den här så ni får läsa den... Hittade den!!


 

Vad som ska sägas är att jag respekterar absolut de som tror på gud och bibeln, är bara det att jag gör det inte, inte någonstans, finns inte i min värld och jag tycka att det är extremt roligt med alla argument som används på helt lösa grunder då det går att överbevisa motsatsen!


Annars idag har jag varit och jobbat på mitt före detta jobb och umgåtts med mina forna kollegor och alla underbara barn! Jag älskar verkligen mitt jobb, känner att där hör jag hemma!   


Nu har jag iallafall kommit hem och ska duscha och invänta mitt matsällskap och sedan möta upp fler snygga brudar och snacka tjejsnack all night long! Underbart!   

Ovido - Quiz & Flashcards