Bluerose

Alla inlägg den 12 maj 2011

Av Helena Häll - 12 maj 2011 23:26

Jag är verkligen helt överlycklig nu!!! och jävligt hes för stunden!!

Europa tack så mycket, ni har värmt mitt svenska hjärta ikväll  

Fast det ska erkännas att jag hade nästan, men bara nästan gett upp.. var helt säker på att Israel skulle få sista platsen till finalen.. Men som aldrig sista bidrag överhuvudtaget att gå till final så står han där, vår egen Eric Saade!!  

 

Av Helena Häll - 12 maj 2011 19:19

Ja nu du Eric Saade ska du få visa hela Europa vad du går för.. Jag håller alla tummar och tår jag har, är verkligen dööönervös över detta och har varit de ett tag nu och ikväll gäller de verkligen! Men det ända jag inte kan förstå är att folk kan säga att han tävlar i den "svåra" semifinalen.. I min värld och med mina öron tävlar han med råge, jävligt stor råge i en extremt lätt semifinal! Finns inte mycket att hurra för här, bara några få enstaka guldkorn och de är inte 10stycken!!! Men vad jag vet är att jag definitivt får äta upp detta om han ikväll inte går vidare.. Är jävligt synd att jag inte får bestämma mer i denna tävlingen! Och om han skulle gå vidare att han inte lottas till startnummer under 10.. Måtte vi ha tur någon gång!


För övrigt såg ja precis reklam för nya pirates filmen, åh va jag älskar Jonny Depp som kapten Jack Sparrow! Måste bara se denna, den hade enligt reklamen bio premiär nästa ons den 18maj! Tack för det!


Nu ska jag fortsätta att vara dönervös i en och en halv timme till innan semifinalen börjar! Ladda och kom igen nu!!

Ovido - Quiz & Flashcards