Bluerose

Alla inlägg den 13 maj 2011

Av Helena Häll - 13 maj 2011 19:42

Imon, det är då det gäller!! Det är le grand finale med en Eric Saade som startnummer 7!! Hejjja Sverige!! Problemet eller det jag oroar mig mest för just nu är hans urusla startnummer och inget kunde han göra åt det heller, eftersom han blev uppropad sist av bidragen igår så när alla andra dragit sina startnummer så fanns det bara ett nummer kvar till herr Saade, dvs startnummer 7.. Direkt efter Irland och precis innan Esland.. Han hamnade mitt i ett jävla getingbo, för som startnummer 5 är Ungern! Fyra upptempolåtar på rad, jag hoppas de drar med sig varandra upp till höga poäng allihopa, nån jävla tolva borde väl charmtrollet få iallafall! Sen hoppas ja att alla tjejer tokröstar på sverige istället för på ryssland, måtte det vara så!!


Förövrigt nu när jag lugnat ner mig jävligt mycket och hjärtat slutat att slå 700slag i minuten vilket det gjorde igår kväll! Jag var sååå nervös och gråtfärdig när han inte gick vidare eller vidare eller vidare... men på sista vykortet läses SWEDEN!!   så ska ni nu får en kort sammanfattning av de andra bidrag som gick vidare från semifinal 2:


Estland: Skitbra låt! Diggar den totalt, vår hemmastudio här i soffan var helt överens om att den skulle gå vidare solklart! Dock var jag lite besviken på sången och framträdandet men det vägdes upp av att hon var sååå fantastiskt söt!


Rumänien: Go och mysig låt som även denna var vi eniga skulle gå vidare.. Han var himla söt han med.. precis som föregårnde bidrag.. störde mig dock på att hans väst var rutig på ryggen! hahaha..


Moldavien: HUR I HELVETET TÄNKTE EUROPA??? Ett gäng trädgårstomtar som sjunger så dålig engelska att man tror de sjunger om den grekiska maträtten sovlaki!!


Irland: Väntat att dessa tvillingar skulle gå vidare! Hel coola är de, dock är låten bättre än vad de och deras framträdande är!! Bort med axelvaddarna de ger mig kalla kårar!!


Bosninen & Herzegovina: Scen Connory look a like! Men himla mysig låt som kommer komma högt även fast den startar som nummer 2 i finalen imon!


Danmark: Jag kan inte låta bli att störa mig på låten eftersom den låter så likt Andreas Jonssons sing for me.. men visst är den okej men åhhh jag stör mig!!


Österrike: Powerballad med en tjej som verkligen kunde sjunga, dock tråkigt i längden med att hon bara står där och ylar! Kul för Österrike att vara i final dock!!


Ukraina: Ytterligare en ballad, som jag trodde skulle gå vidare för att de just är Ukraina inte för att det var så himla mycket att ha, dock var sandartisten i bakgrunden mycket bra!!


Slovienen: Någon tjej i skitful klänning men låten var väl okej.. men medelmåtta.. inget som duger..


Sverige: OMG!! Helt underbart! Mer filmning på de duktiga dansarna nästa gång! Jag älskar verkligen detta bidrag!! Hoppas på topp fem imon!


Nu ska jag umgås med en av mina Emmor! Se you soon!!

Ovido - Quiz & Flashcards