Bluerose

Alla inlägg den 9 maj 2011

Av Helena Häll - 9 maj 2011 18:36

Ja, det finns sådan dagar också.. Idag när jag tänker tillbaka över skoldagen, har den varit himla mysig och jag har skrattat hur mycket som helst! Vi började en ny kurs idag, och även om jag har läst vissa små delar av den innan fick jag välja och läsa om hela kursen eller få egna andra uppgifter, men eftersom det var fem år sedan jag läste den andra kursen valde jag nu att läsa om hela kursen, ihop om att minnas något jag lärde mig för fem år sedan!  


Idag valde ja även att cykla till skolan vilket inte var den smartaste idén jag haft denna vecka.. jag hoppas banne mig att det var den dummaste tanken denna veckan eftersom det bara är måndag.. eller så kom tanken just för att det ÄR måndag! Cyklen är för det första inte hel alls.. och är det någon luft i däcken?? hmmm.. NEJ, ingen luft alls.. fan cyklen rullade ju knappt framåt och till skolan gick det ändå okej men hem trodde jag att jag skulle dö på kuppen! Var helt genomsvett och ansträngd efter att ha cyklat hem en cykel utan luft i hjulen, jävla brightass jag är ibland alltså!  


Nu ska jag byta om och åka och hämta Sanne så vi ska gå runt munken och sen handla på ica-maxi tillsammans! Mys måndag är ju temat! Jag ska förövrigt handla indregienser till lasange.. Jag har varit såå sinnessjukt sugen på det i två dagar nu så imon får det nog minsann bli lasange dags igen! Storkok kanske? så jag kan äta mina matlådor alla luncher nu när vi går från morgon till kväll varje dag!


Ha en fortsatt bra måndag!!

Ovido - Quiz & Flashcards