Bluerose

Alla inlägg den 18 maj 2011

Av Helena Häll - 18 maj 2011 19:37

Klockan är tjugo i åtta och jag är jättetrött! Såå skönt att känna detta! Fast jag kan slå vad om att när jag väl ska sussa sen så kommer jag inte kunna somna alls.. Jag måste hitta nog ta mig ett tidsförtriv att somna med idag så jag inte grubblar för mycket över allt.. har nog haft en sån där grubbeldag överlag idag! Hatar de dagarna.. varför finns dom alls? Kan man inte bara sluta grubbla?


För övrigt kollar jag just nu på programmet fyra bröllop.. Hon som gifter sig idag, gifter sig med en afrikan och de har ett afrikant bröllop.. herregud, vilket jävla drag! Tänk att få gå på ett sånt någon gång..


Dagens lärdom är idag: Kassler kan bara vara i frysen i max tre månader innan den är för gammal!! Jaha.. Kanske bör rensa frysen i helgen!  


Av Helena Häll - 18 maj 2011 15:30

Var en ledig dag mitt i veckan! Vardagsledig är en lyx få förunnat men var precis vad jag behövde både för kropp och själ! Igår låg jag nerbäddad i soffan hela kvällen med halsont och huvudvärk och visst har jag sovit dåligt inatt med men fick ändå sova ut idag och det var extremt skönt!


Vad jag skulle behövt göra idag var; städa, diska och framför allt pluggat!

Vad jag har gjort idag: ätit god lunch med mamma på Emma och Damirs ställe! Mums! De har fantastisk god mat och nyttig! i like a lot!   

Sen har jag gått ett varv runt munken med Elin och hund och pratat minnen från den förgågna helgen där vi sågs ungefär 10min innan vi lyckades tappa bort varandra! Tänk så det kan bli ibland! Nu inväntar jag en av mina Emma-kompisar som även hon ville gå ett varv runt munken så får nog pallra mig ut ett varv till sen! Men jag klagar inte, jag får ju motion! Undra när jag hade tänkt ta tag i storstädningen som behövs hemma hos mig?! Pluggandet får gå i första hand nu eftersom vi på fredag har litteratur semenarie.. Åhh.. suck.. Åhh.. suck.. Åhh.. suck.. Åhh.. YES!! Nu tar vi tag i pluggandet tills Emma dyker upp!!


Tjipp o hej leverpastej!

Ovido - Quiz & Flashcards