Bluerose

Alla inlägg den 20 maj 2011

Av Helena Häll - 20 maj 2011 17:08

Någon gång måste väl den bittra sanningen komma fram vad vi egentligen gör i skolan.. Igår gick vi en hinderbana i en buske och idag så har vi först och främst haft auktion på killar.. Eller iallafall på en kille (en i vår manliga klasskompis fotbollslag) Vi började med han iallafall, han gick till högsbjudande Sanne för 201kr.. Hahaha.. Sen ska vi auktionera ut resten av fotbollslaget efter vi har fått vår lön, ska bli mycket trevligt    Har redan en tanken på vem jag ska satsa mina pengar på.. Hahaha..


Men vi har inte bara auktionerat ut fotbollskillar vi har även haft litteratursemenarium där jag en minut innan semenariet kläcker den roligaste kommentaren... -Hallå, Har någon läst boken? Hahha.. Bra jobbat Helena! (läraren hade dock inte kommit än ska tilläggas) Och det visade sig sen att det inte var någon som hade läst hela boken heller... Vi har faktiskt varit lite viktiga med, vi har faktiskt experimenterat hela eftermiddagen med.. Var väl inte det roligaste jag gjort idag ska väl tilläggas..


Nu får vi se vad kvällen har att erbjuda, ska nog fira in helgen då solen faktiskt har kommit tillbaka till oss! Måste städa och plugga med.. undra hur de kommer gå?! Och som det sista som ska tilläggas så har jag legat i solen och skrivit detta så eventuella stavfel och glömda ord el bokstäver får ni ta med en nypa salt då jag inte har sett vad jag skrivit och dessutom haft ett uppehåll mitt i för att prata med min granne som kom förbi!


Ha en fortsatt trevlig helg alla underbara!   

Ovido - Quiz & Flashcards