Bluerose

Alla inlägg under juni 2011

Av Helena Häll - 16 juni 2011 22:52

Idag har varit dag 4 av min ledighet, kan inte minnas när jag var ledig fyra vardagar irad sist, var nog banne mig i höstas när jag var på semester på gran canaria.. skönt är det men börjar bli rastlös! Och sover mindre än vanligt gör ja med.. kan ju tyvärr inte sova på nätterna längre.. Men igår var jag nog vaken bara till klockan ett/halv två.. så jag passade på att läsa ut min bok när jag ändå hade tiden..   

Det var Tove Alsterdals "kvinnorna på stranden" som jag läste, himla bra faktiskt, lite trög i början bara (vilket många böcker är) men sen vart den riktigt spännande och en del vändningar man inte hade räknat med alls! Vart nästan helt tagen av hur det blev sig i slutändan.. 


Idag har varit en produktiv dag då jag har gjort massor och träffat många vänner! men nu är jag helt slut och funderar starkt på om jag ska trotsa mig själv och försöka att sova lite!  

Av Helena Häll - 15 juni 2011 11:42

Igår efter min kväll i soffan då jag kollat på serier så var jag mycket piggare än jag väntat mig och hade fått för mig en lite suspekt idé.. Jag ville göra mig av med mitt köksbord.. Fast jag kanske inte tänkte det skulle ske så på stört, men det gjorde det då min kompis Fredrik kom förbi och hjälpte mig!!


Halv elva igår på en tisdagkväll så började vi skruva isär mitt älskade köksbord som är äldre än vad jag är! Detta köksbord är helt underbart MEN det har sett sina bästa dagar och sjunger på sista versen och nu när det vart lite fläckar som inte gick bort så fick de gå i graven! Men lite ledsen är jag allt, jag ska ha en tyst minut för de när jag slänger de sen!   Dock skrattade jag en hel del igår då Fredrik vid 23.10 dammsög mitt kök sen svabbade han det med.. Jag fick faktiskt inte hjälpa till ska det tilläggas (Han tycker jag är för långsam!) Hahaha.. Va, han känner mig lite för väl?   


Min idé om att göra om mitt skrivbord till köksbord blev jävligt lyckat faktiskt, jag är super nöjd! Jag hade ju fyra svarta stolar som jag fått ärva från min gamla granne Johan (Tusen tack vännen!) De passade perfekt till mitt svarta skrivbord (numer köksbord) Kolla själva vad ni tycker!?

 

Förövrigt så hände en mycket sjuk sak alldeles nyss, jag lyssnar på radion och radioprataren säger att snart ska vi spela black eyed peas.. Jag tänker på direkten när hon sagt detta att -shit va kul det skulle vara att höra deras genombrottslåt (mer känd som vår paris-låt) Where´s the love? de slog igenom precis i samma veva som vi var i paris och det var banne mig i augusti 2003.. Så de har ju hunnit spela in ett antal låtar efter detta, och where´s the love spelas aldrig på radion längre.. Vad fan tror ni händer?? Det är ju banne mig den låten som kommer, jag tror jag blivit synsk eller så hörde radioprataren mina tankar! Roligt och lite creepy var det allt men den fick rulla på högsta volym och en lycklig Helena sjöng med (mycket högt och inte lika fint!)


Nu blir det en tripp till sortergården för att slänga mitt älskade köksbord

Rest in peace my love   

Av Helena Häll - 14 juni 2011 20:01

Nu på kvällen har jag mått bättre än inatt och idag på morgonen. Jag har haft en lugn kväll för att komma igång igen men har varit produktiv! Duktiga mig! Jag har haft seriekväll! Kollat på brottsplats USA, sen big bang theory ocn nu the mentalist, vi får se vad det blir efter de.. förmodligen hells kitchen! men nu undrar ni nog hur jag kan vara produktiv när jag bara kollat på serier.. hehe.. men nu har jag ju med omsorg (eller) valt att titta på serier som går på kanaler med reklam, vilket betyder att jag i reklamerna kan både diska och plocka iordning! Jag har även lagat mat idag och städat lite i badrummet och så har jag varit och shoppat mig en dammvippa!  

Den är så fin, en sån där färgglad som man kan vipsa bort dammet på möblerna med, så dammet lägger sig någon annan stans så det inte syns längre iallafall! 


För övrigt så stryper jag snart byggarbetaren som är kvar och pålar marken på byggarbetsplatsen mitt över gatan.. hon är för helvete 20.15 nu, GET A LIFE!!! Undra hur länge han ska hålla på? Kanske ska gå ut och bjuda han på kaffe eller nått..


Känner mig förövrigt lite dagsförvirrad redan men efter lite eftertanke är det tisdag idag och onsdag imon och då är det lite shopping med Emma som gäller!

Ha en fortsatt trevlig kväll!

Av Helena Häll - 14 juni 2011 10:50

Inatt har det varit hemskt! Jag blir galen! Jag har inte sovit något alls knappt, har haft ont i magen och mått illa till tusen, vet inte varför men det är för jag äntligen slappnar av och har släppt mitt hektiska liv för en stund! Halsmandlarna har strulat igen med så hela jag har varit slemig.. Jag somnade iallafall av utmattning till slut vid halv sex i morse och vaknade halv tio, det är iallafall fyra timmar!


Jag hade ju sömnproblem förra veckan då jag sov extremt dåligt flera nätter irad, jag vill inte komma tillbaka igen, man blir ju som en zombie! Nu ska jag pallra mig bort till ICA, jag hoppas överleva de typ 500m det är till affären och de 500m de är hem igen.. jag ska köpa coca cola! Min "andra sidan gatan" granne Emma som är skjutsköterska sa att ja skulle dricka de för min mage! så då kör vi på det!


Förövrigt hade jag Igår dessutom sommarpremiär för årets första färska jordgubbar! Mumma!

Av Helena Häll - 13 juni 2011 13:21

Förlåt Fredrik, men nu är det äntligen din tur! Och ja du får skylla dig själv för det är du som lärt mig att skadeglädjen är den ända sanna glädjen!  


Men jag vill ändå gratta min ex-sambo och f.d bästa vän till sin sjuksköteskeexamen! Hoppas vår present kommer glädja dig till fullo! (vi i gänget gav han en soda streamer) Jag önskar dig lycka till på ryhov jag ska se till att inte hamna på din avdelning, jag lovar! Var för övrigt en himla trevlig examensfest och alldeles för mycket lemon chello (som vanligt) men fan va gott det är! Man dricker det som saft och sen är det kört!  

                                                 Fredrik och Jag


Utekvällen tillbringades på harrys och det var himla trevligt! Jag fick gå före i kön och gick in gratis, inte betala taxin och gick hem, så utekvällen kostade mig 0kr! Yes, gött jobbat fröken Häll! Dock blev jag väl straffad ändå för min fot var värre än vanligt när jag kom hem.. svart, sårig och extremt svullen.. men var gör man uppenbarligen inte för en gratiskväll.. Haha..


 

Idag börjar förövrigt min "semester" eller rättare sagt mitt sommarlov och jag har varit duktig och både ätit frukost och varit ute och gått med Emma! Har även hjälpt henne att slänga saker på sortergården och igår var vi och shoppade massa på IKEA till hennes nya hem!  


Nu ska ja ta tag i mig själv och duscha och sedan städa lite i lägenheten! 

Av Helena Häll - 11 juni 2011 10:30

Nu snodde jag lite från kellogs K.. är de inte så de säger? En bra start på dagen med kellogs K.. och det äter jag ju inte, men dock en frukost, en ordentlig frukost!  


Duktiga mig! Men visst var de början på mitt nya liv där jag skulle bli mer ordningsam och inte så virrig.. I vilket fall som helst så är det inte många dagar om året som jag äter frukost, dåliga människa! Ja jag vet, men det är som med powernappandet, jag vet inte hur man gör! De enda gångerna jag äter frukost är typ om jag bor på hotell eller om jag sover hos mamma o pappa (vilket bara händer en gång om året dock!)

 

Dagen till ära blev det en baguette med kycklingröra och färsk timjan, en kopp kaffe och ett glas apelsinjuice! Mums! Lyxfrukost kallas det!  


Men en sådan frukost kan väl dagen bara bli annat än bra? eller?


Av Helena Häll - 10 juni 2011 21:32

Ja, vi kan ju ta me fan hoppas de efter hur denna dagen varit! Men hör och häpna, ni har till och med lov att tappa hakan i golvet... Helena har hittat det sista på sin lista för borttappade saker, med andra ord jag har nu koll på alla mina saker (tror ja iallafall)! Shit vilken bra start på mitt nya sommarliv som banne mig ska vara ordningssamt som attan!


Det som fattades på listan var min laddare till ipoden och den upphittades av en slump i en låda idag, jag blev så exalterad att jag glömde att jag letade efter något annat (som jag för övrigt faktiskt hittade det med).. Lyckan var kortvarig då jag insåg att jag inte hade en aning om vad ipod var istället.. Haha.. Bra jobbat! Så jag började leta igen och hör och häpna igen, den var upphittad inom 5min!   


Hoppas banne mig detta var ett tecken på vändning i mitt liv som förrvirrad..

Gjorde förövrigt själv för min virrighet och glömskhet innan när jag var och handlade, egentligen skulle jag handla lite mat och TVÅ saker skulle ja verkligen komma ihåg, sköljmedel och toalettpapper.. Applåd till Helena, jag kom ihåg en av sakerna iallafall!    Men som sagt detta var innan tecknet på en vändning för min virrighet, hoppas jag inte glömmer något imon! 

Av Helena Häll - 10 juni 2011 17:44

Nu har det hänt igen! Physkfallen till grannar (i andra trappuppgången, ska tilläggas) har snott våra tvättider igen! Jag blir ta mig fan vannsinning, jag bokade redan i början av veckan för jag kunde inte någon annan dag än fredagkväll, jag har snålat i en vecka ens för att kunna ha på mig något.. men har man inte tid att tvätta så kan man inte trolla!! Men dessa jävla grannar som aldrig någonsin respekterar en tvättid, det gör mig så jävla förbannad.. inte hjälper de att lägga lappar till dem med, för läsa verkar de inte kunna heller.. Jävla idioter är vad de är! 

Ursäkta min ilska men har nog en sån dag idag, jag känner ju allt bara byggs på och jag blir så sinnessjukt irriterad för minst lilla idag, hatar att vara sån men tror de beror mycket på all press som släppt och oron över allt som komma skall tar över, sen hjälper ju inte detta upplyftande väder heller.. hällregn 90% av hela dagen! svinkallt dessutom!

Jag tror jag har kommit till kontentan att jag faktsikt skulle behöva bryta ihop.. bara för en stund för att kunna komma igen sen igen.. men det har varit så mycket som bara har vänt tvärt och gått emot mig den senaste tiden nu.. Jag blir så jävla less på att man aldrig kan få det man faktiskt önskar att man kunde få.. Inte vet jag fan va gud straffar mig för den här gången men något är det ju säkerligen..


Nu ska jag gå ner och dra ut grannes tvätt ur tvättmaskinen, för det är tamefan min tvättid, punkt och slut!

Ovido - Quiz & Flashcards