Bluerose

Alla inlägg den 15 juni 2011

Av Helena Häll - 15 juni 2011 11:42

Igår efter min kväll i soffan då jag kollat på serier så var jag mycket piggare än jag väntat mig och hade fått för mig en lite suspekt idé.. Jag ville göra mig av med mitt köksbord.. Fast jag kanske inte tänkte det skulle ske så på stört, men det gjorde det då min kompis Fredrik kom förbi och hjälpte mig!!


Halv elva igår på en tisdagkväll så började vi skruva isär mitt älskade köksbord som är äldre än vad jag är! Detta köksbord är helt underbart MEN det har sett sina bästa dagar och sjunger på sista versen och nu när det vart lite fläckar som inte gick bort så fick de gå i graven! Men lite ledsen är jag allt, jag ska ha en tyst minut för de när jag slänger de sen!   Dock skrattade jag en hel del igår då Fredrik vid 23.10 dammsög mitt kök sen svabbade han det med.. Jag fick faktiskt inte hjälpa till ska det tilläggas (Han tycker jag är för långsam!) Hahaha.. Va, han känner mig lite för väl?   


Min idé om att göra om mitt skrivbord till köksbord blev jävligt lyckat faktiskt, jag är super nöjd! Jag hade ju fyra svarta stolar som jag fått ärva från min gamla granne Johan (Tusen tack vännen!) De passade perfekt till mitt svarta skrivbord (numer köksbord) Kolla själva vad ni tycker!?

 

Förövrigt så hände en mycket sjuk sak alldeles nyss, jag lyssnar på radion och radioprataren säger att snart ska vi spela black eyed peas.. Jag tänker på direkten när hon sagt detta att -shit va kul det skulle vara att höra deras genombrottslåt (mer känd som vår paris-låt) Where´s the love? de slog igenom precis i samma veva som vi var i paris och det var banne mig i augusti 2003.. Så de har ju hunnit spela in ett antal låtar efter detta, och where´s the love spelas aldrig på radion längre.. Vad fan tror ni händer?? Det är ju banne mig den låten som kommer, jag tror jag blivit synsk eller så hörde radioprataren mina tankar! Roligt och lite creepy var det allt men den fick rulla på högsta volym och en lycklig Helena sjöng med (mycket högt och inte lika fint!)


Nu blir det en tripp till sortergården för att slänga mitt älskade köksbord

Rest in peace my love   

Ovido - Quiz & Flashcards