Bluerose

Alla inlägg den 13 juni 2011

Av Helena Häll - 13 juni 2011 13:21

Förlåt Fredrik, men nu är det äntligen din tur! Och ja du får skylla dig själv för det är du som lärt mig att skadeglädjen är den ända sanna glädjen!  


Men jag vill ändå gratta min ex-sambo och f.d bästa vän till sin sjuksköteskeexamen! Hoppas vår present kommer glädja dig till fullo! (vi i gänget gav han en soda streamer) Jag önskar dig lycka till på ryhov jag ska se till att inte hamna på din avdelning, jag lovar! Var för övrigt en himla trevlig examensfest och alldeles för mycket lemon chello (som vanligt) men fan va gott det är! Man dricker det som saft och sen är det kört!  

                                                 Fredrik och Jag


Utekvällen tillbringades på harrys och det var himla trevligt! Jag fick gå före i kön och gick in gratis, inte betala taxin och gick hem, så utekvällen kostade mig 0kr! Yes, gött jobbat fröken Häll! Dock blev jag väl straffad ändå för min fot var värre än vanligt när jag kom hem.. svart, sårig och extremt svullen.. men var gör man uppenbarligen inte för en gratiskväll.. Haha..


 

Idag börjar förövrigt min "semester" eller rättare sagt mitt sommarlov och jag har varit duktig och både ätit frukost och varit ute och gått med Emma! Har även hjälpt henne att slänga saker på sortergården och igår var vi och shoppade massa på IKEA till hennes nya hem!  


Nu ska ja ta tag i mig själv och duscha och sedan städa lite i lägenheten! 

Ovido - Quiz & Flashcards