Bluerose

Alla inlägg den 19 juni 2011

Av Helena Häll - 19 juni 2011 22:32

Söndagens fundering måste vara; Har de inga liv?? Kan tilläggas ingen respekt för oss som bor i omgivingen?? Men just nu tycker jag nog mest synd om dem.. Dessa stackars byggarbetarna som jobbar här mitt över gatan, varje dag! Och idag har det ultimata beviset! Se här;


 

Fotot är taget 22.30 en söndagskväll, herregud! Har de inga liv de stackars byggarbetarna?? Nu har ju ifs fått lite insider information om att de ligger efter på bygget men stackars människorna som jobbar ihjäl sig..

Av Helena Häll - 19 juni 2011 21:05

I helgen var det dags för examensfest igen! Detta var kombinerat med 25-års fest! Dubbelt firande för min älskade vän Cattis!!  Stort grattis till din examen och på din födelsedag!   

Himla trevligt fest med mycket fina vänner och mycket god mat! Hon hade beställt en exotisk planka för 20personer.. Herregud vad mycket mat det var! Vi har varit där och ätit idag med och likt förbannat var det mat kvar efter att vi åt 19st igår och 8st idag.. Som sagt det var jättemycket mat! Efter festen var jag ute och dansade på Harrys, en trevlig utekväll, dock väldigt blöt då det regnade hela kvällen lång förutom lyckligtvis när vi skulle gå hem!  


Idag har jag förövrigt läst ut sommaren andra bok. Denna gången gick de väldigt fort att läsa färdigt, den var sinnessjukt svår att lägga ifrån sig, man ville hela tiden veta vad som hände! Det var Caroline Engvalls bok "14år och till salu".. Den som inte blir rörda och får tankar angående denna bok är nog inte i sina sinnes fulla bruk. Men riktigt bra bok som ska rekomenderas till andra!

Ovido - Quiz & Flashcards