Bluerose

Alla inlägg den 9 juni 2011

Av Helena Häll - 9 juni 2011 18:45

Jag insåg att idag är en speciell dag för mycket! Jag kan nämligen börja räkna dagarna till många olika saker från idag...

Idag är det den 9juni vilket betyder att;

  • Det är exakt TRE månader kvar tills jag når en vändpunkt i livet, att fylla 25!
  • Idag är också den dagen då tar förmodligen mitt allra sista sommarlov från skolan.. Jag tänker inte plugga mer, eller ja såklart de halvåret som är kvar..
  • Idag är också dagen då jag inte tänker sätta min fot på högskolan på två och en halv månad!
  • Idag är också den dagen jag ska börja mitt nya sommarliv, önska mig lycka till!

Jag tror för övrigt att jag blivit totalt tokig då jag på fem dagar sett på fem fotbolls matcher! Herregud.. Vilket fotbollsfreak jag blivit, men ikul för idag vann de med 5-1..


Just nu kollar jag på ett program om extrema samlare och njuter till fullo, jag har tom en god lust att börja städa nu med en gång! Ni som känner mig vet exakt hur jag är, jag är en mästersamlare (fast till en mild grad gällande personerna i programmet) men herregud va jag är i lä här.. men shit va jag borde titta på sånna här program oftare! Hehe, då kanske det faktsikt händer något i mitt hem.. Är ju så skönt när man har rensat bort allt skräp! Får ta tag i det nu när jag är ledig! Men nu ska jag kolla klart på programmet och sen sussa för att upp och jobba imon!


Sov sött!

Ovido - Quiz & Flashcards