Bluerose

Alla inlägg den 5 juni 2011

Av Helena Häll - 5 juni 2011 23:14

Är precis vad jag har haft.. även från bloggen lite.. Har haft fullt upp med massvis av saker de senaste dagarna från onsdag till idag söndag.. just nu känns det som min ledighet har bara sprungit iväg från mig.. men den kommer snart tillbaka då jag på torsdag slutar skolan för terminen, då börjar jobbandet lite sporadiskt och sen på allvar när alla andra går på semester.. hehe..


Uppdatering av långledigheten i korta drag:

Onsdag: Gud straffar vissa med det samma och Helena vaknar upp med en dunderförkylning och ska iväg och skriva tenta, tack för den! men jag hoppas av hela mitt hjärta att tentan gick vägen och att jag inte behöver skriva om den, jag vill dock inte ropa hej än, då straffas jag säkert med mer än en förkylning!!

På kvällen var det dags för tentafest! Tjoho, himla trevlig tillställning och första gången hoppade en av mina gäster ut genom fönstret! Ska vara första gången för allt! Även ska sägas att någon snäll människa flyttade upp min duschdrapperistång väldigt väldigt mycket högre upp än innan, så nu når jag den helt enkelt inte längre..


Torsdag: Gick runt munken med Sanne minns ja iallafall, för jag var totalt döende efteråt eftersom jag var så förkyld! Sedan på kvällen var ja med Emma o Vickan o Joni o Putte o Thomas.. Vi var på både twin och olerays..


Fredag: Var det dags för 25-års fest för en i mitt gäng! Hurra för Gusten! Det var sjukt roligt, jag älskar mitt underbara gäng.. Vad hade jag gjort utan er?  

Senare på natten hade jag en efterfest med några andra vänner och den kommer vi att minnas.. hmm.. jag ska inte nämna allt för mycket, men en smärre badbassäng försöktes installeras under mitt köksbord, fick även provduscha i alkohol, sen hade någon så snällt lagt min ena toffla i min grannes diskho, min granne hade efter kvällen inget vardagsrumsbord längre.. say no more! 


Lördag: Utgång med dans på Harrys! Väldigt mycket folk men en trevlig kväll.. Kvällens stora höjdpunkt var när vi träffade Davve och Ström utanför Pipes och bara på den timmen som vi hade ihop med dem så grät jag av skratt tre gånger och tappade även andan av skrattat några fler gånger och allt började med att Ström fick för sig att backa med sin cykel! Ni gjorde min kväll killar!


Söndag: Vart på tabergstopp och myst, sett på lite fotboll, solat, käkat hos mamma o pappa och sett bb-finalen! Grattis Simon! Men va ska man nu titta på på söndagskvällarna?


Snabb uppdate av en ledighet som känns som flera veckor lång.. imon är det röd dag men vi ska ändå börja med vårt skolarbete.. så borde nog sova nu!

God natt!

Ovido - Quiz & Flashcards