Bluerose

Alla inlägg den 14 juni 2011

Av Helena Häll - 14 juni 2011 20:01

Nu på kvällen har jag mått bättre än inatt och idag på morgonen. Jag har haft en lugn kväll för att komma igång igen men har varit produktiv! Duktiga mig! Jag har haft seriekväll! Kollat på brottsplats USA, sen big bang theory ocn nu the mentalist, vi får se vad det blir efter de.. förmodligen hells kitchen! men nu undrar ni nog hur jag kan vara produktiv när jag bara kollat på serier.. hehe.. men nu har jag ju med omsorg (eller) valt att titta på serier som går på kanaler med reklam, vilket betyder att jag i reklamerna kan både diska och plocka iordning! Jag har även lagat mat idag och städat lite i badrummet och så har jag varit och shoppat mig en dammvippa!  

Den är så fin, en sån där färgglad som man kan vipsa bort dammet på möblerna med, så dammet lägger sig någon annan stans så det inte syns längre iallafall! 


För övrigt så stryper jag snart byggarbetaren som är kvar och pålar marken på byggarbetsplatsen mitt över gatan.. hon är för helvete 20.15 nu, GET A LIFE!!! Undra hur länge han ska hålla på? Kanske ska gå ut och bjuda han på kaffe eller nått..


Känner mig förövrigt lite dagsförvirrad redan men efter lite eftertanke är det tisdag idag och onsdag imon och då är det lite shopping med Emma som gäller!

Ha en fortsatt trevlig kväll!

Av Helena Häll - 14 juni 2011 10:50

Inatt har det varit hemskt! Jag blir galen! Jag har inte sovit något alls knappt, har haft ont i magen och mått illa till tusen, vet inte varför men det är för jag äntligen slappnar av och har släppt mitt hektiska liv för en stund! Halsmandlarna har strulat igen med så hela jag har varit slemig.. Jag somnade iallafall av utmattning till slut vid halv sex i morse och vaknade halv tio, det är iallafall fyra timmar!


Jag hade ju sömnproblem förra veckan då jag sov extremt dåligt flera nätter irad, jag vill inte komma tillbaka igen, man blir ju som en zombie! Nu ska jag pallra mig bort till ICA, jag hoppas överleva de typ 500m det är till affären och de 500m de är hem igen.. jag ska köpa coca cola! Min "andra sidan gatan" granne Emma som är skjutsköterska sa att ja skulle dricka de för min mage! så då kör vi på det!


Förövrigt hade jag Igår dessutom sommarpremiär för årets första färska jordgubbar! Mumma!

Ovido - Quiz & Flashcards