Bluerose

Alla inlägg den 8 juni 2011

Av Helena Häll - 8 juni 2011 14:55

En av alla mycket rolig kommenter som vi haft i vår studiegrupp och idag ska den införlivas!    Vårt tydliga avslut består av en mycket efterlängtad middag på restaurang Kock & Bar! Mums! Detta har vi sett fram emot i flera veckor sen vi kläckte idén om det tydliga avslutet.. Och imon är det precis det, SLUT! Slut för terminen och sommarlov! Herregud! Helena ska ha sommarlov igen.. Hur har man det? Tur att jag ska jobba sen också annars hade jag aldrig överlevt!

Tänk att man kan ändra sig så i livet, jag minns mina sommarlov jag hade förr i tiden, när jag vägrade att jobba under sommrarna, jag såg det som min lediga tid från allt, idag tänker jag tvärtom, jag jobbar mer än gärna.. såklart jag vill vara ledig med, men förra året hade jag bara tre veckor semester och efter dem var jag rastlös och ville inget annat än att börja jobba igen!


Nu funderar jag över om jag ska lägga mig en stund och powernappa eller inte, det lutar åt inte, eftersom jag inte vet hur man gör det och jag kan ju inte komma försent till restaurangbesöket! För övrigt är anledningen att jag inte sovit ordentligt på tre JÄVLA nätter!! Jag håller på att utvecklas till en zombie snart tror ja..

Får försöka att hålla mig vaken genom att öva på vår presentation tills imon, en grisrosa powerpoint med knallblå text om vår aktivitetsdag kring myror! Risken är dock stor att jag somnar om jag börjar med detta! Jag gör något annat istället...

Punkt och Slut!

Ovido - Quiz & Flashcards