Bluerose

Alla inlägg den 21 juni 2011

Av Helena Häll - 21 juni 2011 19:42

Herregud, idag har jag känt mig som jag varit i trans.. Har varit mätt och trött hela jävla dagen! Jag hatar att jag inte kan sova på nätterna, det börjar ta ut sin rätt på mig nu, ögonen och ansiktet kan man ju alltid sminka pigga men kroppen börjar klaga på att den inte orkar när jag inte kan sova.. jag vet inte om det är för att jag tänker för mycket på vissa saker här i livet.. Att tankarna kommer när allt är tyst och man ligger i sin säng för att sova..


Idag har jag ändå lyckats åstadkomma lite trots tröttheten! Vid tolv hämtade jag och mamma min mormor som kom på besök   Hon är 86 år och satte sig så piggt på bussen och åkte buss hit från mariestad! Bra jobbat! Vi hämtade mat på kastrullhäxan och fick så mycket mat att jag höll på att spricka idag igen! Efter detta avklarades veckans första varv runt munksjön tillsammans med emma. 


Nu på kvällen har jag varit på möte för sommarens jobb, då vi ska ha öppet på en annan förskolan än den jag egentligen jobbar på. Helt okej tider, fick dock sena tider på båda fredagarna! Tack för den!   

Ovido - Quiz & Flashcards