Bluerose

Alla inlägg under oktober 2011

Av Helena Häll - 21 oktober 2011 16:56

Jag var bara tvungen att se hur väl jag hade lyckats vara charmtroll igår så i morse innan jag gick hemifrån så skrev jag jag en lapp till målaren där det stod ordagrant så här;


Se till att övertyga mig om hur snyggt detta blir nu =)


Detta pga att jag var ganska skeptisk igår om hur det skulle bli.. Inte för jag inte betrodde målaren alls utan mer om färgen i fråga skulle passa jämfört med den förra... Om han nu verkligen inte hade velat så hade han ju inte svarat alls.. eller hur??? *harkel, harkel* Det gjorde han! Hahaha.. Underbart! Jag blev genast på ganska bra humör och garvade ganska gott åt detta!

Han svarde följade (ordagrant):


Behöver jag de? Du ser ju hur snyggt det blev ;)

Om du inte kan vänja dig med vita sparksockel så får du höra av dig...

MVH Målar´n


Hmm... Haha.. Älskar när folk har lite humor och kan bjuda till lite! Kom ihåg en gång hemma när mamma skrivit lapp om katten när de skulle komma hem tills oss och hantverkarna hade skrivit svar på lappen! Sjukt roligt! =)


Ser inte väggen så bra dock som han tapetserade om, (eftersom det är lite lamplöst i sovrummet) men ser ut som något har läckt igenom tapeten.. ska se om vaktmästaren kan titta på den, så kanske målaren får komma tillbaka.. *visslar helt ovetande* Men faktiskt så ska det vara snyggt när man verkligen gör om det!


För övrigt är det idag ett år sedan jag tog körkort!!!   Herregud vad livet går fort.. ett år kvar av prövotiden nu då! Ska väl försöka se till att behålla körkortet ett år till... hehe.. Om lite mer om en månad så firar jag och lilla grodan ett år ihop med! Finns mycket att fira denna höst!   

Av Helena Häll - 20 oktober 2011 20:59

Idag har jag haft besök av målaren.. (och för en gång skull hade ja tur!!) Målaren var ung, snygg och trevlig och jag förvandlades genast till chartrollet nr 1 och fick målaren att göra lite mer än vad han skulle! Han kollade på lite köksluckor, lite extra färgfläckar och kapade lite sladdar osv.. YES! Underbart! Han ska komma hit imon igen och fixa det sista, tyvärr är jag ju inte hemma då.. hm.. men han påpekade innan han gick idag att jag har ju hans nummer om det var något jag inte va nöjd med.. haha.. Hmm.. undra vad jag ska säga att jag inte är nöjd med?? Hahaha..

Han försökte övertala mig om att det skulle bli så bra så.. jag var inte övertygad när han gick idag.. Hoppas jag är det när jag kommer hem imon!


Förövrigt är lyckan gjord idag! Micke var här innan och kopplade alla sladdar till mina tv-spel både mitt weii och min super nintendo (JJJJAAAA!!!) Detta super nintendo var min värld när jag var liten, shit vilka minnen jag har själv men även tillsammans med min kusin Niklas och hans fd granne viktoria.. Herregud vad vi har hoppat i soffor och svurit över dessa tv-spel och vilken sann lycka det har framkallat när man klarat en värld eller en boss! Och nu ska jag få uppleva dessa minnen igen, helt underbart! Tusen tack snälla, snälla Mikael för du fick igång allt och kanalerna hamnade på rätt plats med!   

Av Helena Häll - 19 oktober 2011 18:27

Idag när jag kom hem från skolan hade jag fått lite post (vilket av någon konstig anledning är ganska ovanligt hemma hos mig) Men två små postsaker hade hittat hem till mitt brevinkast.. Ica-tidningen och det bästa av allt, brev från min hyresvärd! v43 dvs redan nästa vecka kommer mina hyresvärdar hit och sätter nya lister på fönstrerna!! Hurra! Jag behöver inte ha 15grader i sovrummet längre och inte behöver jag sova med kläderna på och både täcke och två filtar och ändå vara som en isskulptur när jag vaknar!   


För övrigt så ringde målaren till mig och ville komma hit imon och byta två tapetvårder och måla nått annat tror ja.. Sen ska Sanne komma hit en stund imon och förhoppningsvis lite besök av Micke med så jag kan få ordning på mina sladdar! En riktig besöksdag imon med andra ord, kanske borde baka till alla gäster   Eh, nu drömde ja igen.. Baka är väl inte min starka sida.. 


Nu är jag trött som bara den efter en heldag i skolan och sedan två timmar på stan, köpte faktsikt en klänning, ett skärp och en söt liten top! Ska lägga bilder om jag lyckas fotografera dem med min kamera, igår fick jag försöka tre gånger innan det lyckades bli en bild som sedan hamnade på datorn utan att försvinna på vägen.. Hehe.. 

Av Helena Häll - 18 oktober 2011 15:33

Idag har vi haft lektion på morgonen, musiklektion och jag fick ett smärre frispel på läraren när hon alltid vill ha allt perfekt och alla MÅSTE vara så jävla entuastiska även om man har en dålig dag! Speciellt när hon säger -Nu får ni spela som ni vill på instrumenten och då gör vi givetvis det men då säger hon -Nej, ni ska ju göra såhär.. Bha! Va fan då, säger inte att vi får göra som vi vill då!


Efter att ha uthärdat denna lektion har vi hela eftermiddagen vart hemma hos mig och fixat med saker till teatern vi ska spela upp om två veckor.. Bland annat en inbjudan till barnen som ska komma. Dagens pysselresultat blev såhär;

 

Nu har vi lite paus (för sjuhundande gången på några timmar) men ska väl strax komma igång igen.. eller?? Hmm.. Det märker vi..

Av Helena Häll - 17 oktober 2011 19:54

Äntligen är min dubbelsäng monterad, färdigställd och bäddad för premiärsömnen! Åhhh, vad jag har saknat platsen i en dubbelsäng och nu äntligen har jag fått köpa mig en drömsäng.. Kommer nog ifs ta ett tag innan man sover in sig i denna nya säng, känns ganska hård förtillfället, men får be alla vänner komma hit och hoppa i den så den mjukar upp sig lite!


 

Nu väntar jag ut min tvättid och min danska serie jag har börjat följa på tv.. Vet i fasen bara hur jag ska hålla mig vaken till 22 då serien är slut.. Är helt slut efter en heldag i skolan, med bara lyssnar lektioner.. Känner mig helt koko i huvudet, kunde faktsikt inte koncentrera mig hela tiden heller så jag har löst en del korsord också.. Har en sån där kväll när jag är dööhungrig med.. även fast jag har ätit en hel del.. så nu får det vara nog.. eller kanske en clementin kan ju inte skada.. 

Av Helena Häll - 16 oktober 2011 20:08

söndag, söndag, söndag.. du kommer alltid så satans fort.. Idag har väl ändå varit en helt okej söndag, har ändå fått lite gjort! Handlat, lagat mat, skruvat lite till på sängstommen, vart och ätit hos mamma och pappa, hängt in alla kläder och monterat lite saker och packat upp lite till.. Umm.. Kanske var ganska mycket jag ändå hade gjort.. hehe.. sen framförallt har jag suttit och njutit i solen på balkongen med en kopp kaffe innan.. Helt otroligt skönt var det! Underbar livsnjutning!  


Igår var det förfest och utgång med alla mina älsklingsgrabbar, hur kul som helst var det och lyckan är på hög nivå efter att ha varit med dem! Skrattade så jag hade ont i magen igår!


Imon är det måndag igen, dags att ta sig igenom en ny vecka med lektioner och extremt långa dagar där huvudet snart sprängs av all information.. Behöver en time out nu, men imorgon börjar officellt nedräkningen till semestern.. Imon måndag är det BARA 11veckor kvar innan semesteravgång!! *ahhh*  



Av Helena Häll - 15 oktober 2011 12:24

Underbara helg.. Jag är i livets skede där jag bara älskar helgen! Få vara mig själv utan att behöva tänka på skolan och allt som ska göras i skolan.. Det börjar faktiskt kännas lite bättre nu.. Jag inser ju att det inte är så mycket kvar faktiskt! Snart ska jag ut på min sista praktik med, har hamnat på Råslätt (Jönköpings Ghetto) Men jag tycker det ska bli sååå kul! Jag längtar verkligen, fick tag på min handledare jag ska ha på praktiken i fredag så vi pratade en stund på telefon och hon var jättetrevlig!


Igår kväll var det vinprovning på programmet! Jättemysigt kväll var det! Några nya ansikten och några gamla och en massa massa vin!   Vi testade två vita, ett rött och ett rose vin. Smakade och gissade vilket vin som tillhörde vilken förklaring! Haha, bara jag tänker på vilka sjuka förklaringar det finns på vinerna så börjar ja garva.. Men jag hade alla rätt! Hurra! Duktiga mig! Frågan är då om det är massalkoholdrickning eller mina extremt bra smaklökar som gav mig full pott!   Anna och Ida hade även fixat ost, kex och lite marmelad och röror.. Satan i gatan vad gott det var.. Vi åt och åt och åt lite till.. Det blev knäpptyst när vi skulle börja äta och man hörde bara -Mmmm vad gott, med jämna mellanrum.


Ikväll ska det bli lördagsmys med mina egna grabbar, åh vad jag längtar efter detta, tycker så mycket om dom! Vi får se vad kvällen slutar.. Det vet man aldrig när man är med dem..  

Av Helena Häll - 13 oktober 2011 20:07

För er som inte har sett mitt underverk än så frågade Sara som bodde här innan om jag inte kunde ta ett kort på soffan så hon fick se hur det såg ut i vardagsrummet idag, så jag letade upp min extremt gamla kamera (den enda som funkar) och tog kort på soffan från två olika håll. Så här är mitt nya underverk!

   

Dagen i övrigt har inneburit både roliga och mindre roliga saker. Skolan som jag är döötrött på just nu innbar väl inte så mycket roligt att hurra över, ändå var det en av de bättre dagarna på länge. Beror väl på att jag hade duschdisco i morse kl halv åtta! Underbart att ha med datorn i badrummet och sjunga och dansa när man duschar! När jag kom efter en lång dag i skolan så insåg jag att vaktmästaren vart här och bytt bänkskivor i köket, fått två nya dörrar samt att han byggt om i min garderob, underbart! Blev supersnyggt!


Dagens besvikelse var nog när jag för 10min fick sms och hoppades på att det skulle vara just den där personen som skulle smsa eller någon annan rolig människa som smsa.. ja eller en människa överhuvudetaget.. men ne, det var givetvis Posten som smsa.. *suck*


Imon är det äntligen helg!!! JAAA!!! Underbara helg!!

Ovido - Quiz & Flashcards