Bluerose

Alla inlägg under september 2010

Av Helena Häll - 11 september 2010 08:49

I Torsdags var dagen för min födelsedag, hela 24år.. Tänk vad tiden går fort ibland och barnen på jobbet gjorde inte känslan bättre, -Men fröken då fyller du ju tant nu! Åh, tack för den!   

I år hade jag hade en annorlunda födelsedag på så sätt att jag vaknade upp själv för första gången på min födelsedag, jag jobbade på min födelsedag för första gången, jag träffade inte mina föräldrar för första gången på min födelsedag! Jag gjorde dock annat.. På jobbet sjöng både kollegorna och barnen för mig och jag fick ett kort och blåbärspaj   De är så underbart gulliga, jag älskar verkligen mitt jobb!!

Efter jobbet var jag hemma hos Anna och fick fika och lite mat och på kvällen var Madde förbi med en tårta och present och Vickan kom me med present sen var ute och åt! Tusen tack ska ni ha för ni förgyllde min dag! 

Och ett stort tack till alla gratulationerna jag fått av alla mina vänner.. (hade över 100 stycken på facebook)   


Ikväll är det födelsedagsfest som gäller!! All in ska ja och sedan hoppas på det bästa!


 

Av Helena Häll - 8 september 2010 21:18

Jävla piss granne som tvättar på min tvättid! Jag bokade idag för jag inte ville tvätta imorgon då jag fyller år och jag skulle gärna vilja ha på mig något resten av veckan!


Jag skrev en mycket arg lapp till min granne och efter jag skrivit den insåg jag att jag skrivit med limegrön penna, vilken miss! lappen såg väldigt harmlös ut där i den lilla tvättstugan sen   


Ahhh.. Hoppas ta me fan morgondagen blir bättre, annars går jag och gräver ner mig!

Av Helena Häll - 7 september 2010 18:32

Idag har varit en mindre förvirrad dag än igår (Tacka gudarna för det!) Jag har inte slavart bort något och inte gått hem i mina innetofflor    har dessutom lagat mat utan att bränna ner köket eller bränna mig själv (vilket jag givetvis gjorde härromdagen IGEN) å andra sidan stekade jag bara hamburgare, hur svårt kan det vara?


Annars börjar jag känna mig lite stressad inför att mitt hem ska vara städat och snyggt tills på lördag, helst tills på torsdag för då fyller jag år!!! Hurra!!! Oj, vad jag längtar, kan inte förstå varför jag är så uppspelt och tycker det är så kul! Jag har verkligen tusen saker som måste göras plus lite annat som måste göras med jobbet och mig själv... Hur ska jag hinna? Det är ångest på HÖG NIVÅ!    För att dämpa min ångest lite ska jag ikväll ha TV night med mig själv, halv åtta hos mig, idol och the mentalist! YEHA! Kommer bli härligt!

Av Helena Häll - 6 september 2010 18:21

Nu har jag varit mycket dålig på att uppdatera min blogg... FY MIG!

jag har tom fått påbackning, tack Madde för du får mig att uppdatera!   

I mitt liv har det hänt en himla massa sen jag uppdaterade sist.. jag kommer inte ta upp allt nu, men förhoppningsvis kommer det små uppdateringar vad som hänt under denna, min 23 sommar!!


Idag har jag iallafall varit och shoppat.. humm.. igen.. som alltid.. vad får jag alla pengar ifrån?    Varit på akademibokhandlen och shoppat loss, de ska flytta eller rättare sagt byta lokaler så de har en enorm utrensning och allt ifrån 20-50 % på nästan allt i hela butiken! Underbart för en bokälskare som mig!

Har även köpt en klänning och en kofta på gina tricot! *lycka på hög nivå*


Har även idag lyckats med bedriften att gå hem från jobbet i mina innetofflor.. Hur fan kan jag glömma att ta på mig mina gympaskor när jag ska hem då? Undra vad detta är ett tecken på?!

Ovido - Quiz & Flashcards