Bluerose

Alla inlägg under september 2010

Av Helena Häll - 21 september 2010 19:22

Tjo!

Här kommer en liten summering av de senaste tre dagarna som varit fyllda till bredden med härliga utflykter och underbara vänner!   


I lördags var det dags att fira Sofie som fyllde 25! Hurra, hurra! Shit va roligt vi hade.. Vi var hembjudna till Sofie och Bogs hus i Västervik, vilken mysigt hus de hade.. Jag vill också ha ett hus och speciellt deras kök.. OMG vilket underbart kök! Hehe.. Topp tre minnen från i lördags är nog;

1. En full Sofie säger: - Titta på den sjärnbilden, den heter skottkärran! (Det var karlavagnen)

2. När jag dödade en geting så den gick av på mitten... Jag dödade han med en träkuk!

3. Pollyfluffet! Det beryktade pollyfluffet som smakade ljuvligt!


 

Vår magiska bål!   



Det glada födelsedagsbarnet!   





I söndags när jag hade kommit hem från västervik var det dags för valvaka hos Svante.. Vi blev bjudna på ris och kycklinggryta och till efterrätt gjorde jag och Svante äppelpaj till de andra valvaka-gästerna! Mycket trevligt var det, vi 23 gav vi dock upp då tre av fyra "vilade" ögonen mer än vi hade de öppna   


Igår hade jag min halkbana (dock för andra gången i mitt liv.. och ja jag klarade den med då, men krossade armbågen och fick lägga körningen på hyllan i några år) Men det var mycket roligare denna gången än förra! Jag kände mig mer modig och mer säker på mig själv och min körning och sladdade hej vilt, men jag körde inte på någon eller något alls!   

Av Helena Häll - 17 september 2010 23:31

Jag kom iväg till bio mörkret! Underbart mysigt! Jag, Vickan, Johan och Svante var först och åt gott på Pallas Athena! Mums! 

Sedan var vi på SALT på bio! Den var riktigt bra, väldigt spännande och det bästa av allt var att den inte var förutsägbar, man visste aldrig vem som egentligen var vem och var de kom ifrån och vems sida de stod på.. Vad rörigt det lät    men lite rörigt var det men det gick och hänga med lätt! Mycket sevärd film och Angelina Jolie är ju så sjukt snygg och sexig! Hon spelar en spion och filmen handlar om rivaliteten mellan världens två största världsmakter, Ryssland och USA...


Annars har kvällen var fylld av mycket skratt och god mat, trevligt sällskap och givetvis en bra biofilm.. Jag har inte varit så här glad och harmonisk på hela veckan så ett stort tack till Vickan, Johan och Svante för ni förgyllt min kväll!!  

   


Av Helena Häll - 17 september 2010 18:31

Hmm.. slog mig precis på tal om något helt annat, ska man särskriva förtids rösta eller ska man skriva ihop det, förtidsröstat... någon som vet? Aja, hehe.. Jag har iallafall röstat i förtid idag! Yeeha! Duktiga mig! Men det beror ju på att jag inte vet när jag kommer hem på söndag eftersom jag ska till Västervik och ska fira Sofie! Skönt att ha det gjort iallafall, men jag funderar alltid på hur man faktiskt kan garantera att just min röst blir räknad, eller ja egentligen allas röster.. någon stans måste de ju finnas röster som inte räknade! Det är jag helt övertygad om!! Känns faktsikt väldigt skönt att ha röstat idag men jag känner mig lite nedslagen ändå eftersom jag tror att idioterna till alliansen kommer fortsätta att få bestämma.. Jävla skit, som ni nog har räknat ut har jag röstat röd/grönt.. dock lite klyven där med, vill ju inte ha Mona Salin som statdsminister tror ja.. Åh andra sidan, den allra STÖRSTA IDIOTEN ÄR VÅR SKOLMINISTER!!! Gud va jag irriterar mig på den mannen, ett stort jävla stolpskott är vad han är!! Har han jobbat i skolan? NEJ.. Vad har han då jobbat med? varit militär! åh, grattis! En gammal militär, men han tar vi och så får han bestämma om skolan! Finns ju inte en människa som kan vara nöjd med hans skolpolitik! *ahhhh*   


Åh, nu ska jag inte egga upp mig i onödan, ska på bio idag, var det tänkt iallafall   Får väl göra en liten recension om de blir så att vi vandrar in i biosalongsmörkret ikväll!


Dagens klipp är för övrigt mina vykort med olika tomtemotiv jag köpt i en prylaffär idag! Hurra, jag blev super glad för dessa, jättebra till mitt jobb!


 

Av Helena Häll - 16 september 2010 20:19

Tjolahopp!

Idag har jag handlat, hurra! äntligen   Tusen tack Pappa för jag fick åka med och tusen tack min granne Leif för du håller koll på mig och på mina nycklar! Haha!

Men framför allt har jag pantat, pantat och pantat.. Satan i gatan vad pant jag hade.. och dessa jävla utländska ölburkarna som inte ger ett piss tillbaka!

Likt förbannt efter 15min hade jag ont i armen men samlat ihop 93,50kr  


Idag har jag även unnat mig min efterlängtade Max-hamburgare.. Jag hade nämligen ont i halsen när jag kom hem från jobbet och så var jag svinhungrig så jag köpte mig ett max-mål med chili cheese! Mumma!


Om 10min är idol slut då ska jag dyka med huvudet före ner i sängen och självdö till jag ska börja jobba tidigt imon igen! Dröm sött!



 

Av Helena Häll - 14 september 2010 21:31

Helt underbar! Jag har sett den tre gånger idag och har gapskrattat alla tre gångerna! ICA-Jerry is back! YES!

- Det fattas 14kr i kaffekassan! Mohahahaha!

Av Helena Häll - 14 september 2010 18:57

....Detta insåg jag när jag kom hem från jobbet och var döhungrig.. *suck* Jag visste väl att jag behövde handla men inte att det var så illa ställt när man väl var döhungrig!

Jag hittade 3 fläskfile bitar i en matlåda från helgen, dessa slank ner fort och sedan en skål med ostbågar! Vilken jävla middag!    Men mitt i ostbågeskålen ringde min far och berättade att på torsdagkväll ska vi storhandla tillsammans! Weiiii!

Humm.. Undra om jag ska vara såhär hungrig till torsdagkväll?


Fan nu ska jag rensa mitt skafferi på allt kvarvarande, är fortfarande döhungrig.. Hahaha..

Av Helena Häll - 13 september 2010 17:29

Hör och häpna, detta är faktiskt sant! Jag vann första pris i vår motionstävling på jobbet idag! Hur fan gick detta till? Hahha.. Jo skämt och sido, alla vinnare lottas ut och vår ansvariga drog mig som vinnare! Hurra! Vilken tur jag har! Och vet ni var hos sa (den ansvariga alltså) -Är så roligt att du vann Helena för du blir så himla glad och tacksam för det! *åhhh* Lycklig man blir då!   


Så vad vann jag.. jo en superfin sten formad som ett hjärta och det var en kruka med blommor och mossa i.. åh så fin var den och jag är så stolt att jag spricker över att jag vann! 


 

Av Helena Häll - 12 september 2010 19:51

Igår hade jag min födelsedagsfest, oj va trevligt det var men idag känns det dock som jag badade i bålskålen.. Jag tog i rejält (tänkte jag iallafall) när jag hade köpt ingridienser för att göra 6 LITER bål.. Det trodde jag verkligen skulle räcka! Men icke.. det kom över 30personer och förgyllde min kväll    Ett stort tack för alla roliga paket och framför allt för er omtanke, det betyder mycket! 


Idag har jag varit hemma hos mina föräldrar och ätit födelsedagsmiddag med min släkt på mammas sida! Jag har inte sett dem sen begravningen för morfar för en månad sen ungefär.. Men vad jag älskar att umgås med mina släktningar, vi har alltid så roligt ihop   


Nu ska jag gråta krokodiltårar i soffan för jag insåg för en stund sen att det inte är något bones avsnitt idag   Klockan 20.00 varje söndag så ser jag ju alltid på Bones! Kändes som det precis har börjat igen efter haft ett uppehåll och istället var det Ensam mamma söker, men va fan säger jag bara! NU är dilemmat om jag ska hålla mig vaken till antingen Mamma Mia på 3:an eller Irene Huss på 5:an eller om jag helt ska ge upp och gå och lägga mig!


so long, see you soon!

Ovido - Quiz & Flashcards