Bluerose

Alla inlägg den 21 augusti 2011

Av Helena Häll - 21 augusti 2011 21:14

Det var en gammal klasskompis som skojade om de, att varje gång han kom hem från en kräftskiva så hade han alltid så himlans ont i huvudet dagen efter. Detta berodde ju givetvis på att vi inte tål kräftorna och har absolut inget med mängden alkohol vi intar   


Igår var kräftskivekvällen för detta året och hej va trevligt det var, bara under middagen grät jag av skratt fler än en gång. Hade Damir och Cus som bordsgrannar så middagen var räddad bara där! Vi hade en toppen kväll fylld med 12kilo kräftor (helvete vad de stod en upp i halsen sen) Men de gick ner allihopa! Tur att man bara äter dem en gång om året.. Idag är dock händerna fulla med små svidande skärsår från kräftorna och huvudet har dunkande huvudvärk från alla snapsar och vin (eller var de skaldjursallergin?!  )


Imon börjar skolan igen och jag har lovat mig själv att nu börjar mitt nya liv, en nytt kapitel i mitt liv ska formas de närmsta månanderna då de händer flera stora händelser i mitt liv! Nu ska jag sova lite så jag är piggare imon (förhoppningsvis)


Godnatt min skatt!

Ovido - Quiz & Flashcards