Bluerose

Alla inlägg den 26 januari 2011

Av Helena Häll - 26 januari 2011 21:08

Jag vet fan inte hur man gör när man är ledig en heldag mitt i veckan för jag har inte varit det på över 15 månader.. (om man inte räknar med min semséster, men då är man ju ledig alla dagar utan några måsten)..

Men allvarligt, jag kände paniken komma krypande när jag dessutom visste att jag inte kunde våldgästa några av mina grannar heller, för de inte är hemma alls! ( Har vart själv hemma i trappuppgången typ hela veckan och det ska väl fortsätta ett tag till)..

Men jag har ändå lyckats göra lite idag ändå! Började dagen med lyxfrukost, woopie! Jag har tvättat, woopie! Jag har pluggat, woopie! Jag har våldgästat en halvsjuk Fredrik och ätit Mcdonaldsmat och kollat på bones med han, woopie! Kollat på criminal minds, woopie! Druckit kaffe med Emma, woopie! Har ju ändå lyckats aktivera mig lite idag, även fast ledigheten tär på mig... detta ska jag dock få äta upp resten av veckan då det är full rulle kanelbulle!

Imon blir det skola 08.30-12 och sedan direkt till jobbet och jobba 12-18 och på fredag blir det jobbet hela dagen 9-18! Tror jag somnar gott på fredag när jag kommer hem sen!   

Ovido - Quiz & Flashcards