Bluerose

Alla inlägg den 2 januari 2011

Av Helena Häll - 2 januari 2011 10:37

Nu är det nytt år och nya möjligheter! Årets första dag var igår och det finns alltid två saker som är säkra denna dagen. Helena är bakfull.. usch och fy för igår! Men jag fick lite stöd av min granne som han också var inte så pigg.. Hehe.. Vi käkade pizza och var osociala, men fy vad härligt det va att bara vara! Det andra som är säkert är att en av mina mostrar fyller år den 1januari och igår fyllde hon 60år! Hurra och grattis! Vi sjöng mycket fint för henne i telefon vid 10 över tolv i fredgas natt!


Nyårsfirande i fredags var super kul! Vi var hemma hos mina bästa vänner Johan och Cattis och åt en tre rätters middag och drack gott vin och en hel del annat gott med! Vi var tolv personer och det var mycket trevligt och roligt! Det får vi göra om oftare! Jag är så lycklig ihop med dom!   


Sammanfattning av 2010 ska funderas över, lovar att lägga upp topp 5 lista av vad som ska minnas i mitt liv under 2010! nr 1 och nr 2 är redan självklara men ska fundera hårt över det andra!


Idag tänkte jag förövrigt städa, oh my god vad det har sett ut här hemma, men har redan börjat plocka lite och det är redan en stor förändring! Bra jobbat Helena!

Ovido - Quiz & Flashcards