Bluerose

Alla inlägg den 8 januari 2011

Av Helena Häll - 8 januari 2011 13:57

Ja, den senaste tiden har jag inte haft något och blogga om, så har det verkligen kännts.. Inte för det inte har hänt saker, för det har det, men allt har kännts så vardagligt och bara flytit förbi obemärkt! Jag har jobbat på som vanligt.. Jobbat lite eller väldigt mycket denna veckan för att få ihop mina timmar eftersom jag numer är timvikare istället för månadsanställd. Snart börjar skolan.. på måndag är det bara två veckor kvar.. ojoj.. tiden går fort, men det ska nog gå bra tror ja.. Jag har ju Johans lillasyster som ska plugga samma som mig! 

Igår var det fredag och jag hade en liten förfest men emma och magnus, men va kul vi hade.. elller ja mina grannar joni och leif var här med.. så de ska väl räknas med men de var aldrig med ute! Shit va kul vi hade och så var vi på Harrys av alla ställen där har jag inte varit sen i oktober och dessutom på en fredag! Men jag träffade en del kända ansikten ändå!

Idag får vi se vad som händer och sker, morgonen har inte gått i många knop, tv:n visar skidor då betyder det ju att Helena inte lyfter rumpan särkillt ofta ur soffan! Haha.. Imon är dessutom upplösningen av tour de ski! weii!

Ovido - Quiz & Flashcards