Bluerose

Alla inlägg under mars 2011

Av Helena Häll - 9 mars 2011 14:15

Fan jag är ju hes måste hon ta VM-Guld just idag??   


Bra jobbat, Helena Ekholm, det är du värd, stå bara på benen in i mål så tar du hem detta!!


Weiii! VM-GULD, VM-GULD!! Tjalalala!!

Av Helena Häll - 8 mars 2011 18:54

Jag blir galen på att jag bara blir tröttare och tröttare.. Beror de på mitt tempo i mitt liv eller beror de på att jag inte blir frisk från min förkylning?! Jag vill så gärna gå och träna men jag jag kan inte för jag orkar inte alls.. jag har haft huvudvärk i flera dagar och hosta och en snorig näsa.. usch och fy va trött jag är på det!! Jag vill bara bli frisk och börja träna igen, men igår orkade ja gå både till  och från skolan!   men de senaste har jag börjat få kramper med.. i benen, speciellt i höger ben och då både i vaden och i låret.. men kommer även i vänster vad ibland.. Herregud, jag börjar nog bli gammal, men imon ska ja fira att jag om exakt etthalv år fyller 25!!


Idag har även våren varit på lite besök och jag har ÄNTLIGEN ätit min semla för detta året!!!

  

Nu ska jag njuta av halv åtta hos mig och sen öva lite till redovisningen för imon! Peace and Love!

Av Helena Häll - 6 mars 2011 21:23

I helgen har det varit fullt upp som vanligt!

I fredags var det 25-års fest som gällde, (andra 25-års festen på sex dagar) denna gången var det Malin som fyllt år, så vi var hemma hos henne och Sam i deras hus ute på landet! Super mysigt ställe de köpt på landet utanför bankeryd.. jag vet inte om jag skulle kunna tänka mig att bo så långt ut från stan, men mycket mysigt var det!! De hade blandat jättegod bål i en rund akvarieskål.. hehe.. den försvann snabbt och lätt som bål alltid gör!

 


Igår var jag hemma hos Emma på förfest sen efter de var vi på Harrys/Sliver och härjade runt, mycket roligt var det! Träffade vänner jag inte sett på länge! Har dock mördaront i mina fötter idag efter att ha gått i mina nya inköpta pumps hela kvällen!


Idag har det vart skidförmiddag, promenad och middag hos mamma o pappa som gällt!!


Nu ska jag njuta av att det börjar en ny vecka imon! Tack för denna veckan!

Punkt och Slut!

Av Helena Häll - 3 mars 2011 18:58

Ja, så känns det banne mig nästan varje dag, jag hinner knappt blunda, somna och vakna innan det har gått en HEL vecka!! Livet bara springer ifrån än och helt plötsligt är det redan mars 2011, vad hände liksom?? 


Denna veckan har det blivit få inlägg och det beror på två saker;

1. Jag har en äcklig tenta imon som ger mig hög ångest och gör mig galen! Den handlar om språklig medvetenhet hos barn, håller alla tummar jag har för att det ska kunna gå och ordbajsa och få godkänt på den!

2. Är att jag faktiskt varit sjuk.. Ja, denna gången får jag nog erkänna att det är så.. Jag är världsmästare att intala mig själv att jag inte är sjuk alls! Jag brukar lyckas väldigt bra! Men denna gången har det banne mig varit svårt, har haft en dunder förkylning, illamående, feber och hosta.. Nu är det dock bättre och nu är jag bara hes, hostig och lite snorig!


Önska mig lycka till för att jag imon känner mig friskare och att hjärnan är med mig på tentan!

Sleep tight tonight!   

Ovido - Quiz & Flashcards