Bluerose

Alla inlägg under mars 2012

Av Helena Häll - 9 mars 2012 17:10

Herregud, då var det fredag igen! Dagarna bara springer ifrån mig.. Har spenderat veckan på.... Jobbet givetvis.. Jag har bott där denna veckan! har slutat 18,16,13,17 och 17! Yihoo! I onsdag hann jag ifs med en hel del när jag slutade tidigt! Men annars har man vart ganska trött då jag vert förkyld förutom igår då hade jag energi som en duracellkanin och lagade tre rättersmiddag!  


Ikväll ska jag hem till Ida och Anders och spela spel.. sist vi skulle göra det blev det inga spel spelade utan det förvandlades till en förfest (fast jag var nykter och körde) Idag ska jag ta med min flaska vin och gå om stund med inställningen att jag SKA vinna alla spel ikväll! Wish me luck!

Av Helena Häll - 8 mars 2012 20:05

Denna veckan har lite gått under samma tema; Vardagslyx! Det hela vörjade med en dunderförkyldning och i måndags var jag döende och idag mår jag prima! Tänk vad fort man kan bli av med en förkyldning! Helt otroligt! Igår var vardagslyxet fika med Ida sedan mys i hennes soffa med daimkulor som tilltugg! Idag (HÖR OCH HÄPNA NU) har det på Berzeliigatan serverats 3-rätters middag! WOW.. Vad hände där liksom? Vardagslyx kallas det!  


Imon är det redan fredag, woop woop!! Shit satan va tiden bara flyger iväg.. redan 8mars idag.. vad händer? jag hinner inte med längre.. Man går och lägger sig, vaknar, går till jobbet, går hem och lägger sig och sen börjar det om igen.. Så fortsätter det varje dag.. Herregud.. Måste nog passa på att njuta lite också.. Fast kanske inte en dag som denna. Idag har det varit en bakslagsdag vädermässigt.. JÄVLA SNÖ!!! Den kommer en gång i veckan nu sen är det ganska fint väder men idag när jag vaknade så tittade ja ut och insåg att hela torpa var täckt av snö igen!!! FAN!!! Jag hatar SNÖ! Pust och stön, var är våren?? 


Nu ska jag dona lite hemma innan jag ska krypa ner i soffan och kolla på Biggest Loser!

Av Helena Häll - 5 mars 2012 20:42

Fan i helvetet! JAg trodde ja skulle bli frisk nu men NEJ.. Givetvis inte! Jag fick tillbaka min förkylning i helgen.. Bajs också! Jag är numer snorexpressen IGEN! Jag är så äckligt förkyld och snorig och hostig så jag dör.. Fan Fan Fan... Snart blir de sängen då jag ändå jobbar 7-18 idag! Sicken kvinna jag är ändå!


Förövrigt fick jag en enorm stöt av min datamus innan sen slutade den fungera.. Suck.. Sen har mitt bankkort slutat fungera med.. Suck.. När ska denna otur vända då?

Av Helena Häll - 1 mars 2012 22:28

1 mars idag vilket betyder att våren verkligen är påväg! Yes! Det bästa var att idag insåg jag redan är lite, väldigt lite men dock brun i ansiktet.. okej okej jag var i spanien för 2månader sen men det mesta hade försvunnit! Men nu när solen har börjat titta fram igen så är jag ute med både jobbet och hemma och promenerar! Nu ska jag börja ge mig ut och träna igen.. denna gången får jag fan bli lika duktig som i höstas innan jag blev sjuk! Blev ju förkyld precis innan jul sen har det bara fortsatt och satt sig i halsen osv.. Men nu, nu ska det banne mig aldrig få komma tillbaka igen och jag ska bli en fitnessguru.. Hahaha.. Jag kan ju försöka iallafall!    Nu kom jag in på träningen istället för mina begynnande bruna kinder! Så kan det gå!


Imon blir det inget jobb utan kurs hela dagen istället.. herregud jag ska sitta still en hel förmiddag, hur ska detta gå? Men sen blir det lunch med mamma om inte jobbet får akut kris och måste ringa tillbaka mig för att jobba den timmen jag faktiskt får tillgodo när jag slutar tidigare! Känns som det kommer bli en bra fredag!

Ovido - Quiz & Flashcards