Bluerose

Alla inlägg den 15 juli 2011

Av Helena Häll - 15 juli 2011 08:51

Allt börjar på när jag vaknar och tror jag har försovit mig.. och tänker genast hur i helvete lyckas man försova sig när man börjar 10.30?? Men hade jag försovit mig? Svar; Nej, givetvis inte.. Jag hade bara vaknat innan ens klockan hade ringt på morgonen.. FAN också! Jag skulle ju ha sovmorgon idag, men ne.. uppenbarligen inte! Så jag sätter på datorn och loggar in på nätet och bland de första jag läser är att det har varit ett beväpnat rån mot en värdedepå i Jönköping, inte särkillt långt härifrån.. och flyktbilen hade de eldat upp på ett industriområde som ligger 5min från där jag bor..


http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13328003.ab


Vilken start på morgonen alltså, hur ska det här sluta?? Är iallafall tacksam för att det har slutat att regna här, igår började det vid lunchtid och det regnade inte lite utan vräkte verkligen ner från himmlen hela eftermiddagen och kvällen, bara att springa från och till bilen gjorde att man var dyngsur!


Nu har jag en timme och tio minuter innan jag måste åka till jobbet för idag så får se vad jag får för mig att göra för bus under den tiden!

Ovido - Quiz & Flashcards