Bluerose

Alla inlägg den 11 juli 2011

Av Helena Häll - 11 juli 2011 20:56

Jag glömde ju nämna dagens glada, jätteglada nyhet!!!

Jag och Emma har idag köpt biobiljetter till the last movie of Harry Potter!

*AAAAAHHHHH, hoppar, skuttar och dansar runt av lycka*

På söndag ska vi gå och se Harry Potter och dödsrelikerna del 2 (i 3D) Min första film i 3D för övrigt! Jag älskar verkligen Harry Potter fenomenet och jag har gjort det sen första början Har läst alla böckerna och snart sett alla filmerna! Nästan att en liten tår rullar ner från kinden att en epok är slut, men vilka mästerverk som väntar på en i decenium framåt!
    

Av Helena Häll - 11 juli 2011 20:30

Precis så är det, att jag börjar jobba nu när alla andra går på semester, lite blandade känslor är det allt, men jag ska inte klaga.. Har ett underbart jobb och jag är faktiskt ledig v30 igen och det känns som om det kommer gå fort tills den veckan är här! Är ju bara nio arbetsdagar kvar varav jag börjar 6.00 tre av dem och 6.15 imon! Vilket betyder att jag slutar tidigt med! Underbart!  


Men idag har vi lekt utomhus och gungat i kompisgunga tillsammans, tänk vilket underbart jobb man har när man får betalt av att bara ha de kul! 


Efter jobbet har jag tagit de lugnt, även vart ute och gått med emma en liten sväng, tänkte jag skulle försöka bli sådär duktig som jag var i våras och bli lite mer vältränad nu när ledigheten är slut! Men andra ord för vilken gång i ordningen vet jag inte men nu ska jag börja mitt nya hälsosammare liv!  


Om en stund är det dags att sova eftersom jag ska upp 05.00 imon! 

Ovido - Quiz & Flashcards