Bluerose

Alla inlägg under december 2010

Av Helena Häll - 10 december 2010 16:11

Idag påväg hem från jobbet hade jag en stund av total lycka av frihet!

Jag körde min älskade bil "lilla grodan" på motorvägen i 110km i timmen och radion på högst volym och sjöng till Erik Grönvalls låt higher för full hals, och då menar jag full hals! Helt underbart!    


För att tillägga till mamma så behöver du inte vara orolig för jag kör som en gud och på motorvägen är det faktiskt 110 och inte 70!   

Av Helena Häll - 9 december 2010 20:33

Ja, men visst är det så, tiden bara rinner iväg ifrån en och man hinner knappt blinka innan det har gått tre veckor   Livet har gått i ultrarapid men idag har jag fått en insikt som jag inte tror är så bra.. eller den börjar bra! Min kära underbara kusin som jag har så otroligt kul med han har födelsedag idag, hela 25år!! AHHH!! Gud vad gammal han börjat bli, sen kom insikten och paniken! Det skiljer exakt på dagen en graviditet mellan oss, vilket betyder att om ynka 9månader från idag fyller jag 25! *andas och pustar*... När tiden går just så där fort så är den dagen snart där.. Jag får tänka på alla som fyller före mig på året och från idag och lite mer än ett år framåt så fyller 85% av min bekantskapskrets 25.. Så jag är ju inte ensam om att bli gammal!   


För övrigt så kommer det nog snart bilder på min älskling "lilla grodan" om han inte varje morgon vore tänk av snö.. Hehe..


Dagens bästa var nog att jag vann pris i motionstävlingen för andra gången irad! Dock inte första priset denna gången men skit samma jag vann IGEN! Helt otroligt, hur fan kan detta komma sig?

Av Helena Häll - 5 december 2010 12:15

Redan börjar min groda arbeta emot mig.. jag ska fundera på om jag ska hålla ett lite tal till han för att han ska förstå att jag aldrig någonsin kommer åka buss till jobbet igen! *ahh* Batterilampan började lysa igår och jag fick knappt igång han, men efter någre försök så brummade han igång! Peppar, peppar ta i trä.. Jag håller alla tummar jag kan för att min älskling inte ska jävlas med mig...


Efterlyser tips på någon bra bilmänniska som jag kan ringa när han strejkar nästa gång!

Av Helena Häll - 5 december 2010 02:25

Det har varit en super trevlig kväll... men.... nu har jag ångest... mycket ångest för att ha släppt en mycket trevlig och söt göteborgare, för att hjälpa en av mina närmsta vänner... Men det var nog innerst inne värt det, för annars hade det blivit annorlunda.. Det finns en tanke med allt i livet, även om man inte alltid kan se den med en gång... Jag ska fundera mycket hårt nu varför de blev som de blev...men....



....vet ni.... Det löser sig alltid!!  

Ovido - Quiz & Flashcards