Bluerose

Alla inlägg under oktober 2010

Av Helena Häll - 7 oktober 2010 19:51

Tidsperspektiv? Vad är det egentligen? Vad är 10år jämfört med 3veckor eller 5min jämfört med 2dygn.. Det behövs bara ett ögonblick så förändras hela livet till oigenkännlighet.. Varför tänker man aldrig på att faktiskt kan hända just mig, varför kan så små beslut få så stora konsekvenser? Finns det någon mening med livet till den milda grad att vi faktiskt ska i slutändan dö allihopa. Finns ödet, hur visar det sig och hur vet man att det faktiskt är just ödet? 


livsgrublerier från en lycklig tjej som lever livet till fullo!

Av Helena Häll - 6 oktober 2010 21:23

Jag heter: Helena
Jag vill: Hela vägen runt jorden!
Jag har: Humör
Jag är rädd för: Hundar
Jag är: Hundra procent äkta!
Jag är inte: Hundra år, än!
Jag sjunger: Hellre än bra :P
Ett djur jag påminner om är: Husmus
Jag gillar: Husliga karlar ;)
Svara ärligt på frågorna med ord som börjar på första bokstaven i ditt namn! Testa gärna själva!

Av Helena Häll - 6 oktober 2010 20:33

Jag blir vansinning! Nu är TV:n dum igen för vilken gång i ordningen vet jag inte! Men ett argt samtal till boxer senare så betalar de en teleinspektör för att komma och kolla på mitt skit koppleri av sladdar! dessutom har bredbandet dummat sig massor och jag tackar gudarna att ugnen inte pajat nu när jag har stått och bakat tre kladdkakor till jobbet imon! Jag har varit förbannat produktiv över lag idag, vilket är toppen för jag känner att snart orkar jag inte ta hand om mig själv längre...  

Av Helena Häll - 5 oktober 2010 19:31

"Livet är inte de dagar som gått, utan dagarna man minns!"


Det säger ju Mads Mickelsen (för det är väl han) i den där resereklamen och fan va sant det är tänker jag varje gång den rullar förbi på tv:n... Tänk vad mycket smart en del säger, det bara ploppar ur dem, precis som på barn!!

Av Helena Häll - 4 oktober 2010 18:36

Idag när jag skulle steka lite tortilliatoast i stekpannan, tror ja att jag nog hade lite för hög värme på plattan, för halva lägenheten fylldes av rök och tortillian blev svart! Lyckat Helena! Jag borde nog vara lite mer fokuserad när jag lagar mat nästa gång.. Men när jag gick genom röken i lägenheten slog det mig att brandlarmet inte pep.. Humm?? Jag borde nog kolla över det där snarast iallafall med mina matkunskaper så vet man aldrig med säkerhet vad som kan hända!   

Av Helena Häll - 3 oktober 2010 20:48

Igår hade jag förfest hemma hos mig! Weii! Fast både insidan av mitt huvud och mitt kök känner av detta idag! Men det är följder man får ta.. Vi var ju inte så många och tur var väl det för efter min födelsedagsfest trodde jag aldrig det skulle bli rent! Men jag hade 4 av mina underbara vänner på besök   och satan va kul vi hade! 

 


Idag har jag försökt plugga teori, och läsa boken vi har till jobbet samt skriva månadsbrevet till jobbet.. Eum.. har väl gått sådär.. jag har sovit nästan 3timmar mitt på dagen.. haha.. jag var lite trött bara   Sedan har jag varit och ätit söndgasmiddag hos mor oh far denna söndagen med, fick dock cykla i motvind hem inte lika kul.. Nu sitter jag bara och myser och inväntar tröttheten, den börjar komma så smått så sov gott alla sömntutor! Tjipp!

Ovido - Quiz & Flashcards